Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns du då kvar??

När jag är den du tror att jag är....

När jag döljer mig bakom de ständiga maskerna....

När jag skrattar och visar mitt mod....

När dagen stilla övergår till natt....

När smärtan av sorg blir till glädje....

Är det då du älskar??


När jag dig visar vem jag egentligen är....

När jag låter maskerna de falla en efter en....

När tårarna de rinner och modet det sviker....

När glädje för en stund blir till en smärtsam sorg....

När natten stilla övergår i gryning....



Finns du då fortfarande kvar.....??






Fri vers av stjärnöga74
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-04 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stjärnöga74