Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill ha dig nu



Jag ser dig
älskar hejdlöst ,

vill röra din själ
smeka sanningen,

kom
fall i mina armar,

låt oss älska inatt
ängel utav tårar,

sköra tankar
känslor krackelerar i havet,

ha dig här

närhet
kärlek,

sanningarna om din själ

jag såg dem idag

gråtande




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 323 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-11-04 20:46



Bookmark and Share


  mare VIP
Gillar..
2009-11-05

  poetryGirl
den var bra
2009-11-04

  LenaJohansson VIP
romantisk poesi...väldigt fint
2009-11-04
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth