Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reviderad version


Jag såg dig dö


Vaknade och såg,
en obarmhärtig kyla i ditt hjärta,

smärtan i min själ var verkligare än dina demoner vilka jag burit så länge,
din förvridna blick,

oförmåga,
empatin du besatt förvandlades till skuggor av en dröm, sanningarna var konstanta

instant
pain
relief


fucking pain,

fucking pain,

spelade mäniska bättre än mig i deras ögon,
kysste mig,

och såg mig stå och se på,

jag var din egen psykopat,

du kände så mycket,
ingen var istånd att förstå,

den förbannade gråten,
trängde in i min hjärna,

lösningarna staplades på varandra,

den natten injecerade vi kärleksdrömmar och några kabbar blandade med vemod,

din oskuld kom aldrig tillbaka,

du lämnade mitt hjärta att dö,

och försvann in i helvetet,


ensam






Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 208 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-11-04 21:06



Bookmark and Share


  Peter Matsa
Mycket bra, stark
2009-11-05

  Trätobroder
Skittung, vackert
2009-11-05

  * Ammi *
smärta ..
2009-11-04

  Ingela Svenson VIP
detta är nog din bästa dikt Peter, iallafall den bästa som jag har läst, den sliter i läsaren, och känslorna går rakt in i mardrömmen!
2009-11-04

  LenaJohansson VIP
mkt bra...
2009-11-04
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth