Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min vän Catharina Edin som bot för sorgsenhet


Hedersbetygelse och bortglömda skratt

Om du vill nå henne
Hon som alltid
vandrar i dagdrömmar
på gränsen till
andra verkligheter
eller till och med
i dubbla världar

Om du vill nå henne
behövs ingen
mobiltelefon
du når henne alltid

Via telepati

Ingen kan bräcka
henne i tankeläsning
och vill hon läsa
dina tankar
ska du bara vara
smickrad, det är en

Hedersbetygelse

Hon sänder signaler
så, var beredd
ställ in rätt våglängd

Jag pejlar

Läser sorg idag
i dikt och sinne
skrattet bortglömt
-Så minns var du lagt det!

Lättar tyngden

Över mitt hjärta

och jag hoppas

Även Hennes








Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-05 11:54



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Underbart medmänskligt. Sorgekantat. Men med vänner skrattar man lättare.
2009-11-05

  peter markurth
gillar denna mkt
2009-11-05

  Catharina Edin VIP
Ja, var är skrattet - nu blir jag ju så rörd att jag nästan gråter - tack, Ingela, för en fin dikt, lägger den i mitt undermedvetna som tröst, och sänder goda tankar till dig - kan du känna dem???
2009-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP