Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under bokars grenar en helgedom

Söker en plats
att gråta, där
vackra dikter
sorlar i vinden

Tar plats i
mitt inre öra
och berör
med sina
längtansord


Under
bokars grenar
en helgedom
där högtiden
upptar rummet

Blir till en

Kyrka

Och prästens ord
så svårbegripliga,
lockar fram
mina tårar

Men jag skäms
för tårar som jag
inte själv förstår

Som stiger upp
ur mitt inre rum

Och ändå
förmår de att

Hela mig





Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-06 14:30



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Vackra ord av tröst får en lätt att gråta - och denna dikt var ju så underbart fridfull -
2009-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP