Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sömnlös, tröttheten äter och mäter min tid


full tank

Tiden är fullgången
och tanken tom

vägen är vandrad
tiden ändå lång

långgången är vägen
meningen är ingen

dagarna är räknade
ett nio elva och 24

simtagen är mätta
vattnet är till ände

samtalen sinade
fötterna trötta

dagana gågna
och ljuset slut

fångad är timmen
och dagen över

versen inte rimmad
versmåttet fullt

sommaren är över
hösten är till ände

och allt är ändå alltid
precis som förut

bakåt och framåt
ingen ände har tiden

backspegeln spräckt
och natten släckt











Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-07 02:34



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
En uppgiven text, sömnlös, hopplös, känns rimmad fast den inte är det - många fina formuleringar, som långgången, och de där siffrorna gillade jag allra mest!
2009-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP