Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem är det?


En ond man

För flera år sedan
Fanns denna man
Han föddes som en vanlig pojke
Som ville bli erkänd
Hans dröm blev inte uppfylld
Och allt rasade
Han ville ta ut sin ilska på något, vad som helst
Den perfekta syndabocken var uppenbar
Efteråt följde
Död
Blod
Tårar
Och böner
Böner om att bli fria, få tillbaka sina liv
Allt rasade även för dessa människor
Som inte visste vad dom hade gjort denne man
Denne för dom okände man
Som hoppat på dom
Utan anledning
Vem kände honom egentligen?
Vem kände hans riktiga jag?
Inte ens han själv visste vem han var
Förrän det var för sent
Vad fick han ut av sina gärningar?
Bara katasrof
Han blev inget annat än ett monster
Som kunnat vara konstnär




Fri vers (Fri form) av Amanda O
Läst 396 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-07 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amanda O
Amanda O