Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag slänger bara ur mig alla känslor...


Ångest

Jag känner mig som en trasdocka som slängs runt
Av dig, som inte ens vet om att du sårar mig
Du är likadan som alltid
Skillnaden är att du ignorerar mig
En dag i mitt liv kan inte bli mycket värre
Än när jag ser dig hålla på som om du inte visste
Jag är fet, ful och misslyckad
Jag lyckas aldrig med det jag gör
Hur mycket jag än försöker
Även om du inte försöker lyckas
Gör du det ändå
Jag vet att många gillar mig
Men jag blir aldrig helt glad
Om du inte blir dig själv igen
Jag visar att jag bryr mig
Men du vägrar prata om det
Vad det än är
Som gör dig till den främling du helt plötsligt har blivit




Fri vers (Fri form) av Amanda O
Läst 785 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-20 10:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amanda O
Amanda O