Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min hund Max har haft tratt, och skrämt små hundar, nu är han frisk och tratten borta! Vilken glädje!


Här är min hösthund

Glad och morgonpigg
Hittar han vägen i skogen,
"Matte, jag vet,,"
vi går här, Matte"
tar en sväng och
kollar av lukterna

Talar om för mig
vad han tänker
ovanligt många tankar
med så liten hjärna

Pinka lite här
jaga lite där
stor dum hane
pinkat här, morr
Maxens skog!

Max ha godis
mattegodisifickan
vet Max
luktar mattefickan

Traffa liten hundflicka
hon inte rädd nu
Max tratt borta
inte monsterhund nu
liten hundflicka leka Max
hoppa bita Max öron

Leka bollen
hundflickans boll
Max ge boll hundflickan
hundflicka glad!

Max nya vän!











Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 514 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-08 11:20



Bookmark and Share


  peter markurth
mkt bra
2009-11-08

  Catharina Edin VIP
Fy fan vad gulligt!!! om man så får säga; älskar ju den där hunden -
2009-11-08

  stenhur VIP
Applåder, jättemånga
Hund-ra typ!
2009-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP