Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bakom

~~~


och bakom
de så förtroliga leendena

där lurar ständeligen falskheten




~~~




Fri vers av Markattan
Läst 709 gånger
Publicerad 2005-10-18 20:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja tyvärr är det ofta så... *suckar*
2005-10-19

  Jessi
Huuuaaa, ja så är det nog ibland!
2005-10-18

  Charly
Tycker mig känna igen det! Mycket bra!
2005-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan