Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rubriken lockar

jag måste sluta älska
men jag vill inte
jag måste sluta tänka
men jag vill inte
jag måste sluta önska
men jag vill inte
jag måste sluta känna
men jag vill inte


jag måste finna glädje
men jag kan inte
jag måste sluta gråta
men jag kan inte
jag måste sluta känna tomhet
men jag kan inte
jag måste sluta se mörker
men jag kan inte


snälla nån, hjälp mig tillbaka.




Fri vers av dendärNadja
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-08 22:34



Bookmark and Share


  blaite
Jävligt tungt låter det.
2009-12-24
  > Nästa text
< Föregående

dendärNadja
dendärNadja