Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brustet Hopp


När gatlyktorna brunnit ut
Och natten kommer på fall
Går en ensam flicka med vissna rosor på kinderna
Och bär på ett fruset hjärta
Hon söker sig tillbaka till trygghet
Till dagar utan smärta

Hon hoppas på en ny chans
Men det gör lika ont i bröstet att undra
Likt som att veta

Om hon inte får det




Fri vers av Broder Jakob
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-09 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Broder Jakob
Broder Jakob