Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla rum





Du saknar inte något för en du har mist det.

Men du mister heller inte något i stillhet.

Som stillheten i en hand som målar sitt verk...


Konstnär likt poet.




Fri vers av Broder Jakob
Läst 624 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-10-25 13:54



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ljuvlig.
2010-10-26

  mare VIP
Måste spara...mycket vacker..
2010-10-26

  Lord
Blir nostalgisk av denna text. Får Flashback till hur jag skrev när jag var 19 år.
2010-10-25

  tess_
sant..
väldigt fint skrivet!
2010-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Broder Jakob
Broder Jakob