Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nu har varbölden växt sig stor nog


Kärring, kärring jävel


Du dömer
och du anklagar.

Du kastar skit
i egen butik.

Du gnäller
och du klagar.
Vems är felet att tapeten flagar?

Aldrig ditt.

Kanske mitt?


Det måste finnas någon därute som bär hela ansvaret för alla misstag som jag gör

Det måste finnas någon annan som bär skulden för det liv jag för

Vem gav dig rädslan?

Som styr alla mina val




Övriga genrer av stronza
Läst 518 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-10-18 21:21



Bookmark and Share


  Sara Boström
De två sista raderna grep mig starkt. Ilskan har jag inte kommit till ännu. Lyckat med kursiva stycken.
2005-10-22

  vega lando
detta är så vackert. i mitt innersta jag önska att alla dessa rädslor kunde försonas med sin ägare. inte menade att föras över på andra. inte menade att svida och svära så. kom ihåg att det är den som är stark som inser när man måste gå.kram=9
2005-10-21

  Markattan
Snyggt framförd och välflytande frustration och ilska! Riktigt bra!
2005-10-18

  Daniel_78 VIP
ilska införpackat i bra flyt och form,
bra!
2005-10-18
  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar