Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resonemang kring svininfluensa

Vi blev rädda
för alla sjukdomar
det smitttar, både
sjukdomar och rädsla

Och nu ska jag dö
av andningssvårigheter
så blev det sagt
riskgruppstillhörighet

Han sa att jag
skulle rädda hans liv
om han blev sjuk
jo, det kunde jag väl

Tänka mig

Mitt liv däremot
stod förmodligen ändå
inte att rädda, och sjukvården
den är inte att lita på

Dom avvisar dödssjuka

Det står i pressen

Och han kunde inte
tänka sig
att rädda mitt liv

Då bleve han ju själv

Sjuk och doge






Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-09 23:15



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Jag kan gärna rädda diktjagets liv, jag är vaccinerad och fågelfri, så låt mig veta när du börjar hosta!
2009-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP