Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mattorna undanryckta

Bli min dörrmatta
säger jag, när
alla mattor
har ryckts bort
under mina fötter

inte ens dörrmattan kvar
och jag törs inte
gå in i mitt hus

Golven är kalla
fötter fryser till is

Flera rum saknar
golv

Bara svarta hål
där jag skall
sätta ner

Fötterna

Också golven
har dragits
undan

Hål rakt ner
i ingenting

Fanns inget

Och jag steg in

Och jag föll

Det är kallt

Så bli min

Dörrmatta




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-10 22:57



Bookmark and Share


  Destino
Oj vad bra skrivet.Gillar!
2012-03-10

  Catharina Edin VIP
Stig inte in i detta hus, jag ber, inte förrän du fått en riktig dörrmatta ---!
2009-11-11

  Suzy med punkterna
Oj detta var verkligen starkt. Applåder i massor till dig
2009-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP