Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På Ytan

Du simmade på ytan, pappa
aldrig under vattnet

Men jag, jag simmade så
kraftfulla tag på djupet

Dök till botten, plockade upp
vad som begärdes

Minns Hållö, den sommaren
vi kastade läsken i kanalen
höll sig kall hela dagen

Fyra meter, jag dök ner, tog upp
flaskorna lätt som en plätt

Men du höll dig på ytan
ville inte veta vad som
dolde sig där, rädslan

Tiden gick, allt är upphämtat
på slutet med hov

Och du är påväg ner i
dunkeldjupet utan att du ens

Vet om det






Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-11 21:47



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Pappor vill gärna hålla sig på ytan - vilken härlig bild som öppnar sig, med den modiga flickan -
2009-11-12

  peter markurth
stark känsla, välskriven
2009-11-12

  etthjärtaäralltidrött
Går rakt in i mitt hjärta...
2009-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP