Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt språk täcker mig inte

jag vet inte vad jag har trott
alla ingångar jag har vidrört
för att tolka mitt liv

jag behöver inga uppgörelser
inga mål av den sorten
jag ska leva med mig själv
till detta är jag redan dömd

det skedde på sista dagen

jag har gått vilse i min lägenhet
många gånger fångats
innanför min dörr
alltid ängslig i november

tystnar alltid vid de samtal
som ni saknar hos mig
mitt språk täcker mig inte

där föddes jag och dog på fläcken
när jag rörde mig mellan hemmen
famnen och kuvösen
passerade jag gränsen för återvändo




Fri vers av Marta
Läst 374 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-11 21:03



Bookmark and Share


  ©Anniz
Bra!

Meen om de e sant så SÄG ENTE SÅÅ!!!!
Du får ente ge upp.
Du sa till majj att jah ente skulle ge upp så du får ente ge upp hlr!! <33

Thinking of u!
2009-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Marta
Marta