Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Senryu om vådan av dåliga förebilder


Utan goda förebilder

Döttrar till fäder

När förebilder sviktar

Ges ingen annan




Bunden vers (Haiku) av Ingela Svenson VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-12 09:01



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Nej, det ges ingen annan, då står man där - vad ska man ta sig till??? Jag vet inte, men du ställer en bra fråga -
2009-11-12

  Mr Lindemann VIP
Jag bildar mig en uppfattning om bilder och fattar in en modell om den jag skall vara
i en fattig barnaskara
2009-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP