Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu har spådomen slagit in, Apokalypsen har varit, vad händer nu?


Efter Apokalypsen

Nu är det tid för
Glättighet

Det är ett överlevnadstrick
som jag lärt mig

Det var i flickscouterna

Vi lärde oss att ta vara
på oss själva

Överleva i bivack
utan att klaga

Trampa på i takt
visslandes en käck melodi

Samla ätbara rötter
tills fingrarna blöder

Att göra hållbara knopar
skydd mot verkligheten

Trampa på i takt

Ordning och reda, disciplin

Vår tillit till våra ledare

Är obefläckad

Liksom vi




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-13 10:05



Bookmark and Share


  Nanna X
jag bodde i en sån liten stad så jag fick vara med i pojkscouterna för flickskouterna hade lagts ner året före. och visst har man nytta av scoutkängorna i hårda tider.
2009-11-13

  Catharina Edin VIP
Tur du var med i flickscouterna! Så var jag, men minns inte ett skvatt. Så, jag litar till dig, dessa dagar, då jorden ska återerövras. Tack, Ingela, för lite glädje och glättighet.
2009-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP