Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattliga beröringspunkter och doft av viol

Beröringspunkter
tät violdoft, vilobäddar
viskar sakta

lockar, KOM KOM!

Låt Dig bli berörd av doften

Men smygkatter gömmer sig i gräset
som är högt och fuktigt

Som små spioner bland
människotingestar
främlingar i förskingring

Våra världar löper paralellt
inget stängsel, bara en tunn

sträng av gräs i dimma

Så lätt att korsa

Men om natten skingras
dimman mellan världarna
och vi blir en enda varelse

Där finns dofterna, och där

Möts drömmarna





Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-14 11:54



Bookmark and Share


  Nanna X
bra skildrat, jag längtar verkligen efter en sån där nattlig beröringspunkt, känns länge sen jag hade en, fast dagboken säger att det var bara åtta dar sen jag fick en armlänk lagd om handleden av en kär vän. men allt är ju relativt eller?
2009-11-14

  Catharina Edin VIP
Härlig bild av hur drömmarna korsas, förenas, och skiljs igen, av natten, av dagen - gillar ordet smygkatter; där får man in många ord i ett!
2009-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP