Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fritt fall

~~~


ni bygger torn
högre än himmelen

och ni faller tyngst
den dagen ni inser
att tornen byggts av ingenting





~~~




Fri vers av Markattan
Läst 525 gånger
Publicerad 2005-10-21 09:35



Bookmark and Share


  Jessi
Visst Babels torn eller varför inte World Trade Center?
2005-10-21

  swimsus@gmail.com
Tänker Babels torn...sanna rader..så är det ju! Bra skrivet!
2005-10-21

  Teresia Ridell
Mm fast slutar man bygga har man ingen utsikt...
2005-10-21

  Ola Rydberg
Ahh en riktig tankenöt
med bra mening
2005-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan