Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som man bäddar

~~~


nästa gång
borde
de inte vänta sig annat än
att hon falskt ska le glatt

och sedan invänta rätt tillfälle
att sylvasst hugga dem i ryggen




~~~




Fri vers av Markattan
Läst 577 gånger
Publicerad 2005-10-21 16:46



Bookmark and Share


  stronza
Mycket underbyggd och härlig stämning i den här. Och du har alldeles rätt.
2005-10-22

    Barbro. Norberg-Rönnlund
Denna är väldigt starkt i både ord och "ton". Så fräsch i känslan att
jag "baxnar" !
2005-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan