Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likadant

Sitter jag i ditt huvud och gör mig hörd
hela dagen lång så som du gör i mitt?

Har mitt ansikte satt sig på din näthinna
så som ditt gjort på min?

Lyssnar du på de där låtarna och tänker på mig
så som jag gör?

Tänker du på mig innan du somnar
så som jag tänker på dig?

Ler du när du tänker på glada minnen
så som jag gör?

Älskar du mig så som jag
älskar dig?




Fri vers av dendärNadja
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-14 13:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättesöt dikt!
2009-11-14
  > Nästa text
< Föregående

dendärNadja
dendärNadja