Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Order och vardagsliv

Det finns skillnader

Lyda order

Är för de rangordnade
som accepterar sin plats
på rangskalan

order passar inte
i samarbete och
gemenskap

Villket alternativ
gagnar bäst
vårt välbefinnande

Och vårt Vardagsliv





Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-15 12:19



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Röstar på samarbete! men ger själv order - ibland -!
2009-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP