Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

piskande

~~~


kylan som piskade mina kinder röda
och mina fingrar stela

kunde inte för sitt liv
dämpa den under ytan svallande ilskan




~~~




Fri vers av Markattan
Läst 439 gånger
Publicerad 2005-10-20 20:46



Bookmark and Share


  Jessi
Oj, oj! Då måste du vara väldigt, väldigt arg!! :/
2005-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan