Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla vatten

Så grå skyarna och
trygghetsvåta

Stilla vatten
Fuktluft, vattendroppar

Bland boklöv
som liknar guldflagor
döljs de sista

Trattkantarellerna

Sjöytan spegelblank
lommens spökröst
och skogen som
speglar sig i dess yta

Man är där

och stilla




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-15 20:08



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Bara i naturen kan denna stillhet nås - bara där dess spökröst höras - tack för promenaderna, vi får följa med på, och se allt
för vår inre syn.
2009-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP