Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(färdigställd)


Bomullskyssar


Särade ben väntar mig inatt
dödens brända poesi,

målade helveten i en tår inatt
vi blödde båda,

ingen såg,

bomullskyssar
besegrade av tiden begrava ljusets fruktan i din kärlek,


sliter in din själ i mitt hjärta och älskar dig förevigt
varje sanning föder smärtan

att dö utanför

ditt fönster
hjärtat på marken,

litet
använt,

smutsigt
söndrtrampat,

bespottat
tystnaden svarar ej,

mina vener förseglar vårat öde
återigen färdas vi stumma


utan själar
krossade
tillintetgjorda genom mörkret,

mot en kall och ensam vila bortom helvete
målade helveten i en tår inatt,

vi blödde båda
ingen såg,

bomullskyssar
besegrade av tiden begrava ljusets fruktan i din kärlek,


sliter in din själ i mitt hjärta och älskar dig förevigt

krossade
tillintetgjorda genom mörkret

mot en kall och ensam vila

bortom helvetet









Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 314 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-11-16 13:24



Bookmark and Share


    fras
svår och mycket engagerande. väldigt, väldigt bra
2009-11-16

  LenaJohansson VIP
skön....läsning
2009-11-16
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth