Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oh du lilla stackare, du finns där ute. Jag känner dig...


Haiku: Mamma är helt underbar

Vet du vad mamma sade?

Hon sade att pappa älskade mig!

Sen slog pappa mig igen...




Bunden vers (Haiku) av Dan Isacsson
Läst 748 gånger
Publicerad 2009-11-16 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dan Isacsson
Dan Isacsson