Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet det passerar, kärleken förblir.

Att älska någon, det är svårt.
Man en gång älskat, sen var det kört.

Nu lever jag ett helt nytt liv.
Trots att kärleken är ej förbi.




Fri vers av Agge aka Ninja
Läst 313 gånger
Publicerad 2009-11-17 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Agge aka Ninja
Agge aka Ninja