Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade en dikt jag skulle ge någon... Men det var försent...


The Magic Kiss

The thought of you, it makes me smile


A touch by you it makes me fly


Just your presence takes me to a diferent realm


So I just cant stop wontering...












What a kiss would do...




Fri vers av Agge aka Ninja
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-24 01:00



Bookmark and Share


  The Stargazer
Jättesött. Det här skulle lätt ha kunnat bli en väldigt konventionell (om än fin) kärleksdikt, men med en lite twist på slutet så gör du den till något speciellt.
2009-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Agge aka Ninja
Agge aka Ninja