Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaknar lätta andetag

Vaknar lätta andetag
ditt hjärta i min hand,

vi finns
reell kärlek,

smärta
de misshandlade,

vi som såg sanningen fly ett fruset hjärta
enfalden skär en dröm inatt,

de vilda
levande bevis,

din kärlek

drömmer




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 207 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-11-17 13:28



Bookmark and Share


  Stefan Höglund
Härlig känsla för språket, du gör det verkligen till ett verktyg.
2009-11-17
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth