Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Misstag


Jag har gjort mina misstag

Men jag har lärt mig av dom,

Till skillnad från vissa andra.

Jag kommer aldrig att göra,

Samma sak som jag gjorde.

Jag lär mig av mina misstag,

Till skillnad från vissa andra.


När jag mådde som sämst,

Då visste jag inte,

Hur jag skulle ta mig upp igen.

Jag tog mig upp den gången.

Skulle jag hamna där igen,

Då vet jag inte om jag skulle kunna det.

Om jag skulle ha orken till det.

Men jag lär mig av mina misstag.




Fri vers av Icca
Läst 368 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-17 19:25



Bookmark and Share


  LassO
bra och har man varit på botten finns bara en väg...
2010-06-17

  coffe
stark och vass
2009-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Icca
Icca