Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ni fr gärna säga till om ni hört denna förut, det är så att jag tänkte på den för några dagar sedan, men vet ej om den redan finns? smart är den i alla fall :)


glömma problemen för att de ska bli smuts?

Att försöka glömma problem,
är som att sopa smutsen under mattan,
det syns inte,
men finns där!




Fri vers av Icca
Läst 500 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-20 01:50



Bookmark and Share


  Spider
ja så är det nog...kan vara bättre att gömma det på andra ställen
eller helt enkelt se till att göra rent hus så man slipper smutsen.
2008-12-26

  micke marin
Sen så börjar dom lukta också.. och så snubblar man på den där knölen under mattan hela tiden. Inge bra! Näe vädra ut dom och upp med mattan på piskställningen därute.
Små mattor kan man klara själv, stora tunga mattor behöver man hjälp med.

Tack för Luciasångerna förresten! Ni var så duktiga så!
2008-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Icca
Icca