Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Säja vad man vill om Ryssland men dom har mycket vodka


En utflykt till gamla Ryssland

Vi tog en tur till Ryssland

på tåget snabbt och lätt

där åt vi stör, drack vodka till

och sjöng en skränig visa

och där kom kaviaren fram

och till den rysk champagne

sen somna vi i sovkupen

till Göteborg gick tåget

det enda som avslöjade

vart resan hade gått

var ekot av vår ryska sång

och flaskan som var tom




Bunden vers av Ingela Svenson VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-17 23:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker väldigt mycket om texten! Den är rytmisk, och har liv och kraft i sig och förmedlar att allt är möjligt, bara man vill. :-) Tycker om vemodet i sista raden.
2017-05-09

  Måna N. Berger
...Och lukten av deras vidriga papyrosser! Mycket vodka har dom - "lilla vattnet".
2009-11-18

  glittertindra
:) leendeframkallande
2009-11-18

  Catharina Edin VIP
Hallå där, var är all den ryska champagnen när man som bäst behöver den?!
Rolig text om en utflykt österut och längs Memory Lane -
2009-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP