Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bönen du säger - den sista


Din bön i min
lämnar mig
osagd

men dina läppar
stannar mig
häpen

min jord av inferno
smältande magma av himmel
den sista



men havsviken stillnar i dimman







Fri vers av korpfjäder
Läst 222 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-11-17 23:44



Bookmark and Share


    glasa VIP
oh, passion
men
livserfarenhetens
stilla ro

så härlig att läsa
gåvan du giver här
2009-11-29

  Kristina Wallbing
Mycket vackert. Tycker om.
Särskilt
"men dina läppar
stannar mig
häpen"
2009-11-18

  Gunnel André VIP
Kaos och lugn som andas förtröstansfullt samförstånd!
2009-11-18

  halmstrå
tänker på dig
2009-11-17
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder