Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sjutton dimmiga stavelser


Täckelsen faller
droppvis upplöst i regnet

tårlöst vått i vått




Bunden vers (Haiku) av korpfjäder
Läst 404 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-11-18 09:07



Bookmark and Share


  aol
gillas orden tränger bravo
2011-04-08

    glasa VIP
något renande
sker
med den
som läser här
2009-11-29

    papillon
Den här söker mig, många skikt, stort djup och klassiskt vacker ren form. Den spar jag!
2009-11-23

  micke marin
*skrattar nöjt*
här var det verkligen råfuktigt disigt och dimmigt..
himla bra :)
2009-11-23

  inutimonster
det som blivit sagt är sant. du är så vansinnigt bra på att lämna styrka i orden! blir alltid så förvånad. hur gör du det, gång på gång. du är en extremt inspirerande och genuin person, och dina texter speglar dig. jag tycker så mycket om dig korpis!

bokmärker den här. bästa på länge.
2009-11-18

  stenhur VIP
En utsökt akvarell!
2009-11-18

  Yrre VIP
Få korta rader som rymmer så mycket. Bra!
2009-11-18

  Bjarne Nordbö
Helt fantastiskt i sin styrka. Bokmärke.
2009-11-18

  Gunnel André VIP
Sååå starkt!
2009-11-18

  etthjärtaäralltidrött
Kanonbra!
2009-11-18
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder