Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag finge vila

om jag finge sova

om jag finge lugn

om jag finge bara en liten
kantbit av omvårdnad

om jag sluppe
att alltid vara duktig

om jag sluppe
att ta hand om allt

om jag sluppe
bära på egensinnet

Låt mig en gång vila ut
låt mig känna tillit igen
och låt mig till slut
tro på människans godhet

Men jag gör väl som min mormor jämt sa'
hugger näsan i väggen och

Står och sover




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-11-18 13:09



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
En bön om att få regrediera - en kär sysselsättning!
Fint råd från mormor; är det så man gör?
Jag skulle gärna hjälpa -
2009-11-18

  Hans Christian
Känner igen känslan, som här är mkt skickligt förmedlad.
2009-11-18

  etthjärtaäralltidrött
välbekant svårt, finge hopp om inte annat.
2009-11-18

  peter markurth
om jag finge bara en liten
kantbit av omvårdnad


detta är mkt bra
2009-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP