Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det borde man få göra !


Tycka som man vill

Om jag får tycka som du vill,
och du får tycka som du vill
- och ingen utav oss får påpeka att det andre är helt fel

, så borde ju båda vara nöjda, eller hur?

Men jag får inte tycka som jag vill för dig,
men du får tycka vad du vill för mig
- är inte det lite orättvist, tycker du?




Fri vers (Fri form) av /Borttappad,
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-18 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

/Borttappad,
/Borttappad,