Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

löften

det är mycket enklare att ge löften när man är lycklig och glad,
när det finns människor omkring en som man vet kommer stötta en och uppmana en till framgång.

när det finns människor som man vet kommer fånga en om man faller,
då är det mycket enklare att prova på något nytt.




Fri vers av /Borttappad,
Läst 202 gånger
Publicerad 2010-08-19 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

/Borttappad,
/Borttappad,