Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredagsmys is no more...

För första gången var den svenska hösten mysig.
Mina avundsjuka fördomar för fredagsmys förvandlades
till längtan efter fler fredagar,
med dig,
J.

Lyckan att få finnas hos dig på en fredagskväll
i ett mörkt och höstligt Sverige
Beundra din skickliga passion för musik
Imponeras av din kreativitet
Vila mot din axel när du spelade och sjöng
För mig
När regnet föll utanför.

Lycklig över din närvaro
Känslan av ditt hem som var klätt med skuggor
från levande ljus,
tända av dig
för mig och för oss.

För vår fredagskväll
en regnig höstkväll
Där min famn fylldes av dig
När du fyllde mig
Genom fantastisk älskog
Med romantik och kärlek
från ett lyckligt och soligt hjärta..




Fri vers av suck me sideways
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-18 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

suck me sideways