Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt bli mitt plåster i fortsättningen...

Jag känner mig som ett öppet köttsår
Allting gör ont
Allting fastnar
Det luktar illa av gammalt & sår
Drar till mig baciller och virusar
Och blir infekterad av det minsta

Vill gömma mig i ett mjukt bandage
Som kan dölja det värsta och som kanske
ger ditt medlidande
Men det skiner igenom
Smärtan, äcklet och såret
Självhatet som du skapat
Allt finns i det öppna köttsåret,
som är jag
för att du drog av plåstret
över ett läkt sår
för snabb...




Fri vers av suck me sideways
Läst 173 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-18 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

suck me sideways