Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gör så jävla ont...

... när hjärta och själ växlar om
från att tro att alla är goda och vill väl

till att tro
att alla har baktankar och vill mig illa...

det äter upp mig
och sätter sig som fysisk smärta i kroppen...




Fri vers av suck me sideways
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-20 17:33



Bookmark and Share


  Rockalex
lysande
2009-11-20
  > Nästa text
< Föregående

suck me sideways