Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De kluvna

Kluven tid
saknad lyser natt,

dina bröst i mörkret
mjuka moln,

ringa kärlek

vänder




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 232 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-11-18 22:41



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
fint..
2009-11-19

  poetryGirl
så fin Peter
2009-11-18
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth