Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur många nöt går det på en kometer?

Konny kompade ut från kontoret. Tog på sig sin hemstickade korallröda kofta och drog ut kontakten till kopieringsmaskinen, inte en kotte kvar. Rev ut det olösta korsordet från kommunalbladet och styrde så kosan mot skodan som stod parkerad utanför konsum. Koffein: fem komma fem koppar konsumerade.
Ganska komiskt egentligen eftersom han föredrog kola. Gick först in på koop och handlade korv, kockosbollar och kolaremmar, kosthållningen fett konstig. Kostymerna kom han inte längre i. Tjänade inte storkovan precis men konfekt kostade han på sig. Slängde in påsen i kofferten, släppte kopplingen och konstrade sig hemåt.





Övriga genrer av prima donna
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-19 23:38



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Konstnärlig konstellation! "Fett konstig" var hett komiskt. Min språkkropp kokar över av komma-på-konspiration, menar in :-)

Kosmetiska extratips: Ersätt tidningen med kommunalbladet, gick först in med kollade och tog på sig med förkroppsligade ;-)
2009-11-22
  > Nästa text
< Föregående

prima donna