Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aprilpersikor, nötkreativa, triljonbananbolagen. Tre, inte lätta ord, att komplettera med 18 egna. Tack TTT :) Stafettpinnen råmar vidare till Gunwale!


Korus

AprilpersiKor är aldrig så Nötkreativa

som just innan Kolaps

Triljonbananbolagen sopar banan

med från kohagen hämtad

Kompletteringsgödsel 

Till eKologisk Komplex skalmodell

 

 

 

 

 

 




Fri vers av prima donna
Läst 88 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-04-06 07:57



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Komiskt skriftat, en komplett kreation, om någon mer allvarlig verklighet!?!
2023-04-06

  Cikoria Blå VIP
Det var minsann skickligt.
2023-04-06

  Respons VIP
Det står en Ko och råmar bakom denna fantastiska ordKomposition. Tuggar lite förstrött, sväljer, rapar, tuggar igen...
Betraktar människan med stora bruna lugna ögon och tänker för sig själv:
Tockijössenäs vad di kan hitta på!
2023-04-06

    Lena Söderkvist VIP
Roligt.
2023-04-06
  > Nästa text
< Föregående

prima donna