Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påskrisk

Påskris

påskkris

pås kris

på skriskobana

krisar barna

egget skär slött


påskris

i ris

iris

i riskerandet

ägget är fött

 

 

 




Fri vers av prima donna
Läst 96 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-04-01 18:37



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Du provar språkets is, skär kreativa spår.... (en bra bit före torsdag). Och dikten håller!

Skrinna på bara, låt irisarna rinna och gula stjärnan skratta!! Så att krishjälpen må hinna fram...?

Puss gris :-)

2023-04-02

  Cikoria Blå VIP
En passande ordlek i dessa tider.
Inte alls pjåskig.
2023-04-02

    Lena Söderkvist VIP
Språkets krusiduller, här lekfullt bollade med.
2023-04-01
  > Nästa text
< Föregående

prima donna