Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt hjärta slutade

Skuren
ligger blod,

andning upphör
vi förlorade en dröm,

sitter ångest nu,
vet ej




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 188 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-19 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth