Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla mina sjukjournaler

Sen kommer jag att visa er
mina sjukjournaler från
alla de gånger då
mitt hjärta har stannat

Det som alltid blöder

Så att ni förstår
att jag har ett hjärta

Och att det inte är

Av sten








Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 442 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-20 13:11



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Inte har detta diktjag ett hjärta av sten - jag ser ju, att det blöder - man kan icke krama tårar ur en sten -
2009-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP