Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hennes bibliotek

Jag får höra dig
läsa högt
ur din dagbok

Det är mest elände
Gav allt - fick inget tillbaka
Sa en sak - menade en annan
Hade sex - önskade närhet
Ingen som förstår
Allra minst Han

Jag undrar nu vad
det står
i din nattbok




Fri vers av Anders_A
Läst 501 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-10-20 12:04



Bookmark and Share


  johan sandén
Flångbra.
Anders, din skalld.
2005-12-15

    ej medlem längre
Den här tyckte jag verkligen om och sista partitet, gah, så bra!
2005-11-11

  Kicki Karlén
Jag tycker att den är texten är riktigt fyndig! Snyggt jobb med poäng, tempo och ton.
2005-11-07

  swimsus@gmail.com
En smaskigare variant måhända?
Charmig läsning, den tackar jag för!
2005-10-28

  Therés
Mycket bra text!
2005-10-26

  Mangal VIP
Faller in i applåden!
Nu börjar det bli stort... stor konst och inga konstigheter.
Torra konstateranden som med glimten i ögat travas till totalt igenkännade. Dråpligt slut. Hela dikten fick mig att tänka efter varför jag så ofta finner fel.

Frapperas även av symmentrin i upplägget. Snyggt.
(Vad kallas "upplägg" med adekvat term?)
2005-10-20

  Propella
*applåderar*

Strålande, maestro! Denna texten är så perfekt, kryddad med den manliga ironin, full av värme och "skitsamma" på en gång.

Underbart.
2005-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Anders_A
Anders_A